Interview Judith BüterJudith Büter is een energieke communicatieadviseur bij de gemeente Deventer. In het dagelijks leven adviseert ze het bestuur en het management van deze Hanzestad. In haar vrije tijd is ze initiator van Schalkse Vrouwen, een beweging die op succesvolle wijze vrouwen die wonen of werken in Schalkhaar verbindt. In dit interview vertelt ze welke passie schuil gaat achter al deze activiteiten.

Judith_1
Judith_2
Judith_3

‘Ik ga niet voor de harde cijfers en het oppervlakkige succes. Ik wil juist diepgang in contacten en vind een goede samenwerking belangrijk. Ik wil niet zelf centraal staan, maar mensen bij elkaar brengen. Mijn dag is goed als we als team samen optrekken en iets moois neerzetten. Want het moet wel ergens over gaan. Ik verlies mijn doel niet snel uit het oog. Daardoor kan ik soms ook wel eens te snel gaan. Ik zie procesmatig snel waar het heen moet. Wat de juiste richting is.

Tegelijk heb ik andere mensen nodig met hun eigen kwaliteiten. Het is zo gaaf dat we allemaal verschillend zijn. Als mensen elkaar gaan versterken, wordt het eindresultaat veel beter en rijker. Laten we gewoon eens ons best doen om ons in de ander te verdiepen, niet voor eigen eer te gaan. Er is al zoveel onvrede in deze wereld. Laten wij dan in ieder geval blij zijn met elkaar!’


Successupport ondersteunt de gemeente Deventer bij de kavelverkoop in nieuwbouwwijk De Vijfhoek.