Case: Verzorgingshuis nieuwe stijl



Kunnen jullie ondersteunen bij ons verzorgingshuis nieuwe stijl?

Door de vele veranderingen in de zorg is het verzorgingshuis oude stijl verleden tijd. Zorgcentrum Nebo in Barneveld zag de omwenteling aankomen en besloot om de blik op de toekomst te richten: met een breder zorgpakket, meer zorg op maat en passende vormen van wonen en zorg voor ouderen.

Samen met het zorgcentrum zochten we hoe je die verandering kunt laten doorklinken in de naamgeving, de uitstraling en de communicatie. We ontwikkelden daarvoor een nieuwe huisstijl. Nebo kreeg een nieuwe naam: Neboplus – wonen & zorg. Met de medewerkers stelden we vier kernwaarden op die het hart van het werk vormen: aandacht, gastvrij, toegankelijk, verrassend. En we gingen op zoek naar de vragen die bij (toekomstige) bewoners en cliënten leven. Zodat we daar op de nieuwe website, in advertenties, folders en brochures antwoord op konden geven. Met een frisse look en een persoonlijke tone of voice.

De nieuwe stijl heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groeiende naamsbekendheid van Neboplus binnen en buiten Barneveld.