Over ons


Professionals in marketing en organisatie die je de weg wijzen naar meer succes


Wij zijn geen bureau maar een netwerk van hoogopgeleide professionals die op afroep beschikbaar zijn als coach, adviseur, tekstschrijver of tijdelijke collega. We gebruiken tools uit de marketing, communicatie en aangrenzende vakgebieden. Maar we zijn vooral enthousiast over deze nieuwe tijd waarin er meer media dan OOIT tot je beschikking staan om succesvol zaken te doen. 


Wij zijn zeg maar die Italiaanse kleermaker...

Je kunt Successupport op allerlei manieren betrekken bij je project. We hebben geen afgepast dienstenaanbod. Omdat we uitgaan van de klant, is elke aanpak weer anders. Wij zijn zeg maar die Italiaanse kleermaker die een pak helemaal op maat maakt. We hebben dus geen uniforme producten, maar wel hoge kwaliteitseisen, de beste vaklieden en uitstekende materialen. En voorbeelden, veel praktijkvoorbeelden.Ons team


Partners

Bij Successupport doen we bijna niets alleen. Wij zoeken bij elke klant de juiste aanpak, en daar horen ook steeds andere specialisten bij. Soms hebben wij die specialismen niet zelf in huis. Dan verwijzen we door. Dit zijn partners die we onze klanten absoluut kunnen aanbevelen om hun succes te vergroten: