intro image

Graag informeren we je over onze naamswijziging, die per 1 januari 2020 zal plaatsvinden. Successupport wordt dan De Communicatie Experts.

Het nieuwe bureau De Communicatie Experts gaat zich richten op alle sectoren die Successupport nu samen met De Profielmakers bedient. De Profielmakers is het bureau voor zorgmarketing dat ik twee jaar geleden samen met collega-ondernemer Alice Hilbers heb opgericht en dat nu ook gaat varen onder deze vlag. Alice heeft besloten terug te treden als eigenaar en ik ga verder met één duidelijk merk.

De markt vraagt om ondernemende communicatie-experts

Deze stap zal waarschijnlijk op je over komen als een grote verrassing. En hoewel wij hier achter de schermen al een aantal maanden aan werken, is dit ook voor ons een spannende stap. Toch geloven we dat de tijd er rijp voor is!
Dit zijn onze beweegredenen:

  • De naam Successupport heeft goede diensten gedaan de afgelopen 11 jaar. En mensen die ons kennen, weten meteen: Successupport = Communicatie = Karine & collega’s. Bij nieuwe contacten merk ik steeds vaker dat ik moet uitleggen waar we voor staan, onder andere vanwege het woord ‘support’. Vandaar deze nieuwe naam die zégt wat we doen en waar we goed in zijn.
  • De nieuwe naam sluit goed aan bij wat op dit moment in de markt gaande is. Er is in toenemende mate behoefte aan de juiste profilering, aan ‘de toon die de muziek maakt’ in persoonlijke, schriftelijke en online communicatie en aan communicatie-experts die hier verstand van hebben en regie op pakken. Laat dat nou onze kracht zijn. Daarom die kracht niet 'verstoppen' achter een abstracte naam maar helder en duidelijk vóór het voetlicht. 
  • We merken dan ook dat de communicatievraagstukken van Successupport (focus op overheid en zakelijke dienstverlening) en van De Profielmakers (focus op zorg) veel gelijkenis vertonen. Het zijn óf projecten die we oppakken van achter ons eigen bureau: zoals een communicatiestrategie of het creëren van content in welke vorm dan ook. Óf het is een interim-klus binnen een bedrijf of organisatie vaak op piekmomenten (bijv. een organisatieverandering, een nieuwe website of evenement, ziekte of afwezigheid van de vaste mensen). Vandaar dat we de krachten van Successupport willen bundelen met die van De Profielmakers, en deze aan een eenduidig merk koppelen. 

Neem alvast een kijkje

Benieuwd naar de ontwikkeling van De Communicatie Experts? Neem alvast een kijkje op onze nieuwe site waar nog aan wordt gewerkt: www.decommunicatieexperts.nl